• Hoewel aan alle pagina's van de Hiwo-website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Hiwo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's. De site is ten behoeve van informatie en Hiwo probeert de informatie zo zorgvuldig mogelijk weer te geven.
  • Copyright: voor alle elementen (teksten, foto's, graphics enz.) van de Hiwo-website geldt een copyright©.
  • De Algemene Bepalingen voor de cursusafdeling van Hiwo zijn van toepassing op en maken integraal onderdeel uit van alle rechtsbetrekkingen, daaronder mede verstaan alle inkoop opdrachten en overeenkomsten, tussen Hiwo en derden. Deze voorwaarden worden op verzoek aan u gemaild. U kunt zich richten tot het secretariaat van Hiwo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Mocht u ontevreden zijn over de cursussen van Hiwo, dan is het fijn dat u dit bespreekt met de cursusleider (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Hilde Wolters). Hopelijk komt het dan tot een goede oplossing Mocht uw probleem niet naar tevredenheid opgelost zijn, dan kunt u de klachtenregeling aanvragen bij het secretariaat. U kunt daarvoor bellen met het secretariaat, dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur, 074-2505011, buiten de schoolvakanties om. Ook kunt u een mailtje sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..